fbpx

Termékek

elegáns ruhák – népi motívumok – alkalmi viseletek

Női szövetkabátok

Minőségi elegáns női szövetkabátok népies motívummal díszítve.

Egyedi, kis szériában készültek ezek a népi motívumokkal díszített, mégis modern szövetkabátok. Minőségi anyaghasználat, kézműves műhelymunka, gyapjú-nemez szűrrátétes és hímzett díszítéssel.

A Szűrvirágos kollekció darabjai a cifraszűrök világát idézik. 2016-ban Torba Ildikó szűrrátét készítő népi iparművész közreműködésével, közös kooperációban született meg ez az igazán újszerű, és különleges kínálat. Ezek a csodás női szövetkabátok aprólékos kézi munkával, hagyományos technikával készültek. Az eredeti debreceni motívumok, a mai, magas minőségű textíliák és a modern formák ötvözésével egyedi, különleges, igazán magyar öltözékek. A matyó hímzéssel dúsan díszített szövetkabát szintén különleges darabja a műhelynek. A minőségi munka itt is meghatározó, egyedi tervezésű magyar kézműves alkotás.

A Szűrvirágos kollekció az Agrárminisztérium támogatásával készült, a hagyományos értékek újszerű alkalmazásáért pedig 2017-ben, 2018 ban, 2019-ben, és 2020-ban is elnyerte a Magyar Kézműves Remek díjat . A kollekció darabjai a Hagyományok háza Népi Iparművészeti Bíráló Bizottsága által Modern Mester Remek minősítésű Páva védjegyes termékek. 

**Minőség: I. osztályú magyar termék.

Írj nekünk!

 

A termék megrendelése előtt a készletről a +36 20 939 1465-ös telefonszámon,
vagy az alábbi  kapcsolati űrlapon keresztül érdeklődhetsz.

Adatkezelés

15 + 9 =