Rendelés a honlapon  keresztül, e-mailben, vagy telefonon lehetséges.

Honlapunkon keresztül

Ha kiválasztotta és megrendelte a terméket, a megrendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha a kiválasztott termék a kívánt színben, méretben készleten van, akkor egyeztetett időpontban személyesen átveheti az árut, vagy kérésére 2-5 munkanapon belül elküldjük Önnek.

Ha a termék nincs raktáron, annak elkészítését megbeszélés szerinti időpontra vállaljuk.

Fizetés: személyesen a Józsa Judit Galériában, vagy előre történő banki átutalással.

Ha szeretné a ruhát  felpróbálni,  a Józsa Judit Galériában van erre lehetősége.   A kiszállítás  a Magyar Postán keresztül történik, csomagküldés 20.000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes. A Magyar Posta díjszabásának megfelelően csomag feladásának díja:  1500 Ft.

Öltözékeink kis szériában, gondos munkával, nagy odafigyeléssel készülnek. Az alapanyagokat illetően lehetőség szerint előnyben részesítjük a természetes, pamut, len, viszkóz szálas anyagokat. A ruhák díszítésénél  többek között hímzést, szitanyomást alkalmazunk. Ügyelünk arra, hogy a színes  hímzések    mindvégig  megőrizzék szépségüket,  a szitanyomással díszített darabok pedig -mivel a nyomott minta magas hőkezelésen esik át, – teljes biztonsággal 30 fokon moshatók  és vasalhatók.